Hervatting trainingen jeugd

Hervatting trainingen jeugd

24 april 2020 12:45

Bestuur

Het bestuur en TTZ hebben gesproken over op welke wijze trainingen voor de jeugd hervat zouden kunnen worden als de regering hiervoor de mogelijkheid zou bieden. Dinsdagavond heeft de Minister-President laten weten er vanaf 29 april meer ruimte is voor georganiseerde buitensport, zonder dat nog sprake is van officiƫle wedstrijden. Voor jeugd tot en met 18 jaar geldt dat zij onder begeleiding mogen trainen voor de jongensten tot en met 12 jaar; voor jongeren van 13 tot en met 18 jaar geldt dat hierbij ook een afstand van 1,5 meter afstand in acht dient te worden genomen. Voorts blijven alle andere RIVM maatregelen onverkort gelden. Onze plannen sluiten bij deze eisen aan. Wij zullen in de komende dagen met de gemeente Deventer en de KNVB overleggen over de wijze waarop wij tot een hervatting van de trainingen voor de jeugd onder deze voorwaarden kunnen komen.

Bij dit alles geldt dat veiligheid van onze leden en bezoekers het belangrijkste is en blijft. Dit betekent dat wij aandacht hebben voor de juiste routing naar en op ons complex en voor geschikte trainingsvormen die passen bij de gestelde voorwaarden. Ook maakt dat wij ouders vooralsnog niet zullen toelaten op ons complex zodat wij ons volledig kunnen richten op het veilig en sportief begeleiden van onze jonge voetballers. Het clubhuis en de kleedkamers blijven gesloten. 

In praktijk zal het vooralsnog neerkomen op:

1 x per week trainen (bij voorkeur op een van de gebruikelijke tijdstippen waar voorheen ook door het team werd getraind).

Routering:

  • hek 1 (rechts van het complex) brengen
  • hek 2 (hoofdingang) halen

Locatie: gebruikelijke plekken voor training (niet op het trainingsveld) en veld 5 (exclusief de doelgebieden)

Wij houden u op de hoogte over het uiteindelijke plan. Last but not least kijken wij als vereniging er natuurlijk naar uit dat wij, al is het voorzichtig en geldt dit niet voor iedereen, weer kunnen gaan voetballen.

Het bestuur

Bron: Koninklijke UD
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!