Onderhoud van de velden

Onderhoud van de velden

5 april 2020 14:45

Bestuur

“Elk nadeel heb zijn voordeel” (JC)

Er liepen al afspraken over het groot onderhoud van onze velden. Nu doet zich echter de unieke kans voor, om daar eerder dan andere jaren mee te beginnen. Woensdag 8 april aanstaande wordt begonnen met dit werk. Het betreft zowel de trainingsvelden, alsook de wedstrijdvelden. Woensdag worden ook alle doelen van de velden verwijderd.

Dit betekent dat na afronding van de onderhoudswerkzaamheden de velden tenminste 13 weken rust moeten hebben. Dus geen voetbal!!!  Cricket is wel toegestaan gedurende die periode! Het grote voordeel van deze vroege actie: we kunnen veel eerder dan andere jaren weer gebruik maken van onze velden. En dat is gunstig voor het organiseren van oefenwedstrijden.

Verzoek
Verder vragen we aandacht voor het volgende: nu ons mooie complex vaker verlaten is, nodigt dit uit om overdag op de velden partijtjes te spelen (zonder doelen is dat overigens minder interessant). Wanneer er kinderen uit de buurt zich ongevraagd op het complex begeven, spreek ze aan. Dit voorkomt veel zwerfvuil en vandalisme. En nog belangrijker het voorkomt schade aan de velden die aan het herstellen zijn.

Voor de goede orde:

Er geldt een duidelijke regel: er mag pas weer gevoetbald worden op ons sportcomplex als de gemeente (Het Groenbedrijf) de velden vrij geeft. Dus ook niet voetballen nadat de sportaccommodatie wordt vrijgegeven in het kader van de coronaregeling,

Bron: Koninklijke UD
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!