Samenwerking koninklijke UD en Boeg Opleidingen

Samenwerking koninklijke UD en Boeg Opleidingen

10 januari 2020 9:00

Team Accommodatie

Om de veiligheid van leden, vrijwilligers en bezoekers nog beter te waarborgen, zijn we een samenwerking aangegaan met Boeg Opleidingen. Zij gaan voor ons o.a. trainingen verzorgen op het gebied van eerste hulpverlening en reanimatie.

Boeg Opleidingen is gevestigd in Deventer en verzorgt trainingen op het gebied van veiligheid, hulpverlening en gezondheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een training AED en reanimatie, BHV of eerste hulpverlening (bij kinderen). De trainingen worden verzorgd door docenten, allen werkzaam uit de professionele hulpverlening, bijvoorbeeld als ambulance verpleegkundige. Hierdoor is het mogelijk kwalitatief nog betere trainingen te verzorgen. Daarbij wordt de lesstof altijd afgestemd op de wensen van de klant, maatwerk dus.

Naast opleidingen en trainingen levert Boeg Opleidingen ook verbandmaterialen, een AED en kunnen ze benaderd worden voor het opstellen van een RI & E.

Voor ons als vereniging is de samenwerking met Boeg Opleidingen een mooie mijlpaal, daarnaast is het ook zeker voor onze sponsoren de moeite waard eens een afspraak met Boeg Opleidingen te maken. Wellicht kunnen zij ook voor hen wat betekenen. Boeg Opleidingen is gevestigd aan de Schonenvaardersstraat 9 in Deventer. Telefoon:  0570 – 572 247.

En mocht u op straat onderstaande kekke Fiat 500 tegenkomen, spreek dan gerust de bestuurder eens aan voor een informatief gesprek.Bron: Koninklijke UD
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!