Nieuwsjaars toernooi en receptie van zaterdag 4 januari

Nieuwsjaars toernooi en receptie van zaterdag 4 januari

17 januari 2020 16:45

Peter de Zeeuw

De eerste voetbal activiteiten op het mooie voetbal complex van onze club in het jaar 2020 waren op zaterdag 4 Januari. Een mooi en gezellig mix toernooi van diverse teams. Na gezamenlijk een kopje soep en broodje te hebben gegeten begonnen de eerste wedstrijd al snel.

In twee competities werden er mooie en zeker ook spannende wedstrijden gespeeld. Jong en oud alles door elkaar heen. Ook erg leuk was de inschrijving van het team van de collega's van de Cricket. En dit enthousiaste team werd ook poule winnaar. 

Na de voetbal activiteiten buiten was er aansluitend een nieuwsjaars receptie. En door de organisatie van het voetbal toernooi was het gezellig druk in het clubhuis. Na een woordje van onze voorzitter Joost, en de prijs uitreiking was het gezellig druk.Waar jong en oud elkaar een mooi en sportief 2020 toe wenste. Een leuke en altijd spannende onderbreking was de door Marc Boerma en Peije Bruil georganiseerde sportquiz. Waar vragen over allerlei onderwerpen voorbij kwamen. Het was weer een gezellig en mooie middag.

Op naar een mooi en sportief 2020.

>>> klik hier voor een uitgebreide fotoreportage.

    
Bron: Koninklijke UD
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!