Attentie: leden scheidsrechterscommissie gezocht

Attentie: leden scheidsrechterscommissie gezocht

6 september 2019 10:30

Peter van der Weele

Sinds 2 jaar houd ik mij bezig met alles wat te maken heeft met de scheidsrechters binnen UD. Plannen, werven, indelen, begeleiden en stimuleren. Voor 1 persoon is dit heel veel werk. Om alles en iedereen te kunnen bedienen aankomend seizoen zoek ik hulp, voor een nieuw te vormen commissie.

Daarom ben ik op zoek naar mensen (m/v) die samen met mij de scheidsrechters tak binnen UD naar een hoger niveau willen brengen. Om zitting in de nieuw te vormen scheidsrechtercommissie, is het niet erg als je geen fluit of vlag ervaringen hebt.

Dus ik zoek enthousiaste mensen die willen organiseren, begeleiden en out of the box kunnen en willen denken. Zoals ik het nu kan bekijken, zullen we 1x per maand bij elkaar komen om zaken te bespreken, nieuwe ideeën uitwerken en eventuele andere dingen die nodig zijn om de alle wedstrijden van een scheidsrechter en vlagger te voorzien.

Lijkt je het leuk om een nog jonge tak van sport binnen UD te helpen groeien en het voetbal plezier van meer dan 300 jonge talenten te vergroten. neem dan contact met mij op.

Make UD great again

Peter van der Weele
Scheidsrechter Coordinator Kon UD
Sc@KONUD.nl
Tel : 06- 11 73 9962

Bron: Koninklijke UD
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!