Banner
Activiteitenkalender

20 december 2017
Trainers Avond

7 januari 2018
Nieuwjaarsbijeenkomst

9 januari 2018
Bestuursvergadering

6 februari 2018
Bestuursvergadering

7 februari 2018
Overleg Leeftijdscoördinatoren

14 februari 2018
Trainers Avond

6 maart 2018
Bestuursvergadering

Webshop
Banner

FransMakelaardij Hoofdsponsor Kon. UD 1875

DHV-wisselprijs

Afgelopen donderdag werd op de Algemene Ledenvergadering weer de jaarlijkse DHV-wisselprijs uitgereikt. Een prijs voor een persoon of groep binnen UD die zich in het afgelopen jaar bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de club. De prijs ging dit jaar naar Karin Keijzer voor haar vele inspanningen bij het opnieuw inhoud geven aan het Team Bar. Karin deed dat aanvankelijk samen met verenigingsmanager Erica Assenberg maar ging daar met veel inzet mee door toen Erica door persoonlijke haar werkzaamheden moest stoppen. Karin wist ook anderen te enthousiasmeren en ging zelfs in het cricketseizoen door met haar werkzaamheden. Een meer dan verdiende prijs. Op de ALV werd ook Erica met een bloemetje bedankt voor haar inspanningen als verenigingsmanager.

 

GCA en Nierstichting doeltreffend

Met de opbrengsten van de Grote Clubactie en Nierstichting zijn onder andere doeltjes voor de jongste jeugd aangeschaft.

Op de foto van onze materiaalbeheerder Rob van Delft een aantal van de doeltjes die hij zelf heeft gemonteerd.

 

UD Nieuwjaarbijeenkomst 2018

Zondag 7 januari 2018 vanaf 16.00 uur voor jong en oud. Meer info later.

 

KNVB kick off voor jeugdtrainers

Op woensdag 20 december is er voor alle jeugdtrainers van UD een kick off samen met de KNVB om te praten over structuur en inhoud van trainingen voor de jeugd.

 

Salland Clubactie

Salland Zorgverzekeringen heeft zijn (verlaagde) basispremie voor 2018 bekend gemaakt en biedt net als vorig jaar leden van UD nog extra voordeel op de aanvullende verzekering via de Salland Clubactie. Ook UD zelf profiteert mee als je je verzekert of blijft bij Salland Zorgverzekeringen. Kijk voor alle info op: www.salland.nl/kon-ud

 
Banner