Banner
Banner
Banner
Aktiviteitenkalender

4 april 2015
Paaseieren Zoeken

4 en 5 mei 2015
Deventer Schoolvoetbal
Kampioenschappen

30 mei 2015
Champions League

9,10 en 11 Oktober 2015
Lustrum Weekend

Kon. UD 1 - Broekland 1

Zondag 29 maart om 14:00

't Schootsveld

Verkiezing Clubhelden van de Amateursport

Het AD draagt sport in de regio een warm hart toe. Van voetbal tot schaatsen en van biljarten tot shorttrack. Daarom organiseert het AD de verkiezing 'Clubhelden van de Amateursport'. Want zonder de energie, passie en liefde van de vrijwilligers kunnen deze sportverenigingen niet bestaan. En deze inzet wil het AD graag belonen.

Zoals vorige week al gemeld heeft oud-voetballer/cricketer Johan Rensink vanuit het Verenigd Koninkrijk onze onvolprezen clubhistoricus Louk Hartong genomineerd voor de verkiezing van clubheld van de amateursport. Stem op Louk en sleep er misschien ook nog iets moois uit voor de club!

Klik Hier

 

 

Paaseieren Zoeken 2015

 

(Jeugd)scheidsrechters gezocht!!

Binnen UD is er altijd vraag naar (jeugd)scheidsrechters en er zijn leden die dit graag willen doen. Peter van der Weele wil vraag en aanbod graag inventariseren en de interesse voor een scheidsrechterscursus bij UD peilen. Er zijn twee cursussen: voor E- en F-pupillen en voor 11 tegen 11 vanaf D-pupillen. Meer informatie hierover vind je op:

Veldvoetbal én pupillenscheidsrechter.

Heb je interesse in een van de twee cursussen meldt je dan aan bij Peter: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it Aanmelden kan tot eind april.

 

Bardienst Jeugd

Voor de tweede helft van het seizoen 2014-2015 ligt het bardienstschema vast. Noteer wanneer je namens jouw team bardienst hebt. Alvast dank voor je inzet!

Lees Verder

 

7x7 Bedrijfsvoetbal

In samenwerking met het Sportbedrijf Deventer en het MKB Deventer organiseert UD dit jaar weer het 7x7 bedrijfsvoetbal. Je leest er alles over in folder. Ook voor UD-leden staat inschrijving voor deze competitie open. Aanmelden is mogelijk tot 15 maart via het online inschrijfformulier (klik hier). Meer info: Martin Strijtveen, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it 06 53911524.

 

 

Bestedingen Grote Clubactie 2014

Het Bestuur en het Team Sponsoring danken nogmaals alle leden die zich ingezet hebben voor de Grote Clubactie van vorig jaar. Van de fraaie opbrengst van 1700 euro zijn inmiddels ook al investeringen gedaan. Vooral voor de jeugd. Zo zijn er nieuwe ballen aangeschaft voor de E en F en zijn alle jeugdtrainers voorzien van een trainingspak en coachjas. Wat we nog gaan doen: UD-shirts voor de Mini’s, nieuwe cornervlaggen en whiteboards in alle kleedkamers. Allemaal nuttige investeringen voor de club. Genoeg reden om ook in 2015 de GCA weer tot een succes te maken. We houden jullie op de hoogte.

 
Banner
Gegevens UD:

Bezoekadres:
't SCHOOTSVELD
David Wijnveldtweg 4
7425 AC Deventer
+31(0)570-658600


Emailadressen:
secretaris
webmaster
wedstrijdsecretariaat


Bankgegevens:
NL62INGB0000958428
t.n.v.
Kon DC en FC Utile Dulci