Banner
Banner
Aktiviteitenkalender

30 januari 2015
Vrijwilligersavond

4 april 2015
Paaseieren Zoeken

4 en 5 mei 2015
Deventer Schoolvoetbal
Kampioenschappen

30 mei 2015
Champions League

9,10 en 11 Oktober 2015
Lustrum Weekend

Kon. UD 1 - Zwolle SV 1 [AFGELAST]

Zondag 1 februari om 14:00

't Schootsveld

Gebruik van de velden | Bericht van onze Consul

ALLE WEDSTRIJDEN VOOR DIT WEEKEND (31/1 | 1/2) GAAN NIET DOOR.

Deze week zeer zeker geen gebruik maken van het hoofdveld en alle andere wedstrijdvelden voor oefenwedstrijden of trainingen (dus ook niet op de stroken langs veld 3 en 5). Er ligt nu sneeuw op en daar mag niet op gevoetbald worden.
Gebruik trainingsveld op eigen risico is toegestaan alleen realiseer je wel dat ook daar de schade blijvend is die je aanricht als je er deze week met sneeuw op gaat voetballen.
Gebruik velden voor a.s. zaterdag en zondag wordt later deze week gecommuniceerd. Afhankelijk van de ontwikkeling van het weer deze week.

Met vriendelijke groet,
Ruben van Zijl, consul

 

Achter de schermen bij Team Technische Zaken (TTZ)

Achter de schermen is Team Technische Zaken druk met het actualiseren van het Jeugd Beleids Plan. De verwachting is, dat dit document in de winterstop zal worden afgerond.
Achter de schermen is Team Technische Zaken ook al bezig met het komend seizoen (2015-2016). Met verschillende jeugd selectie trainers worden oriënterende gesprekken gevoerd. Als er witte rook is, zal dit tzt worden gecommuniceerd.
Achter de schermen kijken we ook naar de opleiding van trainers. In februari 2015 gaan meerdere jeugdtrainers de KNVB pupillen opleiding doen. Een mooie stap in de verdere kwaliteitsverbetering voor onze jeugdopleiding!

Team Technische Zaken
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Voltallige C-Selectie op Trainingskamp!

Afgelopen zaterdag om 10 uur ging bijna (Talha en Tim ziek) de voltallige C selectie een Fitnesskuur doen bij FITLAND. We moesten verzamelen bij UD en ons daar omkleden. Niemand wist wat we gingen doen, Toen we voor de deur stonden bij FITLAND dachten sommige (Jimmy en Stijn) dat we een les kregen in castreren (naast FITLAND zit namelijk een dierenarts). Een beetje onwennig stonden we in UD shirt (behalve Chiel, die droeg smurfenblauw) op de kleurrijke sportmat en kregen van Miranda uitleg hoe en wat. Ik heb de groep nog nooit zo stil gezien. Ik weet niet of dat aan de indrukwekkende apparatuur lag of aan de looks van Miranda? Zelfs Orlando en Mees waren stil!
Na 10 minuten ging ik me zorgen maken over de vele rode koppen, het zweet stroomde van de lichamen en een viel bijna in slaap op een skippy bal (Calvin). Omdat Harco en ik (Kees Vijfhuizen) voorzien zijn van een sixpack en een conditie hebben van een paard, hoefden wij niet mee te doen. Met een heerlijke kop koffie in de hand hielden wij alles (ja, ook Miranda) in de gaten.

IMG_1392
IMG_1388
IMG_1384
IMG_1398
IMG_1390
IMG_1394
IMG_1386
IMG_1397
IMG_1385
IMG_1387
IMG_1382
IMG_1383
IMG_1389
IMG_1399
IMG_1391
IMG_1393
IMG_1396
IMG_1395
01/18 
start stop bwd fwd


Onze tweede activiteit lag precies 1 km naar het Westen. Een hoop gepuf en gejengel tijdens de wandeling. Totdat we bij de bestemming kwamen. Het energieniveau steeg weer tot ongekende hoogte. We waren bij Paul van Gurp. Ook hier kwamen weer oerkrachten boven. De snelheid waarmee Julian zijn friet naar binnen werkte was ongekend, op een fractie na sneller dan Sam, Joep en Huub. Nu kreeg ik als trainer tips over hoe je het snelst snacks kunt eten, hoe je limonade kan verplaatsen in een rietje, dat je een cola blikje kan laten balanceren op een bord en kreeg nog even de laatste download tips mee.

Rond 13 uur waren we terug bij UD, om 14 uur kwamen Bram, Stijn en Mees al onder de douche vandaan. Sinds zaterdag hebben ze schubben en zwemvliezen tussen hun tenen.

We hebben nog een sessie bij FITLAND voor de boeg. Dat zal een andere opzet worden, wordt vervolgd………………

 

Nieuwjaarsbijeenkomst Koninklijke UD vol hoogtepunten.

Het nieuwe UD-jaar begon uiteraard op het Schootsveld. Voorzitter Minze Beuving blikte kort terug op 2014. Hij noemde onder andere de ontwikkelingen bij het Eerste en stond stil bij erelid Wim Bennink die na een inwendige bloeding aan een lang herstel bezig is. Vervolgens was het aan oud-voorzitter Ruud Maarschalkerweerd de eer bekend te maken dat ons lid Bertus Zwerus een Zilveren KNVB-onderscheiding mocht ontvangen voor al zijn verdiensten voor de KNVB.

Lees Verder

 

Nieuw Kanon is Uit!!

 

 

Lustrum Jaar Is Begonnen

 
Banner
Gegevens UD:

Bezoekadres:
't SCHOOTSVELD
David Wijnveldtweg 4
7425 AC Deventer
+31(0)570-658600


Emailadressen:
secretaris
webmaster
wedstrijdsecretariaat


Bankgegevens:
NL62INGB0000958428
t.n.v.
Kon DC en FC Utile Dulci