Banner
Banner
Aktiviteitenkalender

08 november 2014
Feest met Vleugels

29 november 2014
Sinterklaas

11 december 2014
Stamppot & Spreker,
Sociëteit

17 december 2014
Algemene
Ledenvergadering

Witkampers 1 - Kon. UD 1

Zondag 26 oktober, om 14:00

Sportpark Leussinkpark | Holterweg 47 |7245 SB LAREN GLD

UD Kanon weer verschenen

Met de najaarseditie 2014 gaat het UD Kanon zijn 99ste jaargang in. In dit UD Kanon aandacht voor onder meer de UD-verjaardag, het Eerste, het 7 tegen 7 veteranentoernooi, de stand van (voetbal)zaken, een prachtige voetnoot bij UD’s historie en een sterk maar waar gebeurd verhaal over Erica Terpstra die in 1995 het Schootsveld opende. Kortom: lees dat UD Kanon!

 

Ook dit jaar: Salland Clubactie

Medio november maakt Salland Zorgverzekeringen weer zijn nieuwe premies bekend. De UD-sponsor houdt ook dit jaar weer de Salland Clubactie. Wanneer je het komend jaar als UD-lid overstapt naar Salland Zorgverzekeringen pak je niet alleen zelf een premiekorting maar ontvangt ook de club voor elke overstapper een mooie bonus. Lees nu alvast meer hierover in de bijlage en op www.salland.nl/kon-ud

 

Feest met Vleugels!

Natuurlijk ook dit jaar in samenwerking met The Piano House en The DrieTiem party DJ’s het Feest met Vleugels. Kaarten bestel je in de voorverkoop via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Grote Clubactie (Update)

De jeugd van Mini’s tot en met D verkopen nog steeds loten. Daarnaast worden loten online verkocht. Voor 3 euro per lot steun je UD(80% van de opbrengst). Er is al voor 500 euro aan loten verkocht. Ga zo door jongens en meisjes! Net als vorig jaar heeft UD voor de beste verkoper per categorie een aantal mooie prijzen ter beschikking gesteld. Het best verkopende jeugdlid ontvangt twee kaarten voor een wedstrijd van Go Ahead Eagles, daarnaast is er een UD-trainingspak voor de beste verkoper uit de andere categorieën. Een echte win-win situatie dus. De uiterste inleverdatum van de boekjes is 1 november. Op de bar in het clubhuis staat een doos waar je ze in kunt doen. Op 27 november is de officiële trekking.

 

Bardienstrooster Najaar 2014

Het bardienst rooster voor het najaar van 2014 ziet er als volgt uit.
!! Sophie Kamphuis neemt dit jaar de coordinatie voor het aansturen van de bardienst over. Zij opent om 08.00 uur het clubhuis. Let op: Per bardienst zijn 2 ouders per team nodig!!

Let op: ook voor UD geldt dat er onder de 18 geen alcohol geschonken wordt

 

Lees Verder

 
Banner
Gegevens UD:

Bezoekadres:
't SCHOOTSVELD
David Wijnveldtweg 4
7425 AC Deventer
+31(0)570-658600


Emailadressen:
secretaris
webmaster
wedstrijdsecretariaat


Bankgegevens:
NL62INGB0000958428
t.n.v.
Kon DC en FC Utile Dulci