Banner
Aktiviteitenkalender

20 Mei 2016
7x7 op het Schootsveld

26 Mei 2016
Algemene Ledenvergadering

28 Mei 2016
Champions League

27 Aug 2016
IJsselvallei Challenge Schootsveld

Het U.D. Kanon

FransMakelaardij Hoofdsponsor Kon. UD 1875

Champions League 2016

 

Gerhard Lenselink ontvangt Bronzen Legpenning

Ons Lid van Verdienste Gerhard Lenselink is dinsdag 3 mei tijdens het slot van het Deventer Schoolvoetbaltoernooi onderscheiden met de Bronzen Legpenning van de Gemeente Deventer. Hij ontving de penning uit handen van wethouder Frits Rorink. De onderscheiding ontving Gerhard voor zijn niet aflatende inzet en betrokkenheid bij het Deventer schoolvoetbal. En dat sinds 1971. Dat het Schoolvoetbaltoernooi met veel succes de laatste jaren op het Schootsveld wordt gespeeld, is natuurlijk ook geen toeval. De penning heeft zo ook een UD-randje. Bestuur en alle leden van de Koninklijke UD feliciteren Gerhard van harte met deze onderscheiding! Op de foto van Jos van Aken wordt Gerhard geflankeerd door zijn vrouw José en wethouder Frits Rorink.

 

 

D4 kampioen!

Van harte gefeliciteerd! Van de winnende trainer-coach Lukas Appeldoorn ontvingen we een enthousiast verslag: ‘Met allemaal eerstejaars D-spelers was het aan het begin van het jaar nog wennen: spelen op een groot veld, met een groot doel en met buitenspel. Iedereen moest zijn plek nog vinden. Na de winterstop begon het te lopen. Verdedigers kwamen mee op en zetten druk bij de aanval, aanvallers probeerden de bal sneller af te pakken.

Lees Verder

 

Koninklijke onderscheiding voor Bertus Zwerus

Het Bestuur en de leden van de Koninklijke UD feliciteren UD-er Bertus Zwerus met de Koninklijke onderscheiding die hij vandaag, 26 april 2016, heeft ontvangen tijdens de zogeheten ‘lintjesregen’. Bertus werd benoemd tot ‘Lid in de Orde van Oranje Nassau’. Hier lees je over de vele verdiensten van Bertus die hebben geleid tot deze onderscheiding. Ook voor de Koninklijke UD was Bertus vele jaren actief. Een meer dan verdiende koninklijke onderscheiding!

Deze foto is genomen tijdens het nieuwjaarsgala waar Bertus Zwerus de Zilveren KNVB-onderscheiding mocht ontvangen voor al zijn verdiensten voor de KNVB.

 

Actie werven vrijwilligers groot succes!

Het Bestuur en alle Teams die meededen zijn bijzonder blij met de nieuwe aanwas van UD-vrijwilligers! De afgelopen twee zaterdagen werden in het clubhuis en langs het veld UD-ers en ouders van jeugdleden aangesproken door de verschillende Teams met het verzoek invulling te geven aan een van de vacatures voor vrijwilligers. Maar liefst 65 UD-ers en ouders reageerden positief! Vanuit de Teams bij wie zij zich aanmeldden, ontvangen zij bericht over het vervolg. Nu al wil het Team Kaderwerving alle nieuwe vrijwilligers bedanken voor hun aanmelding. Er is overigens nog steeds behoefte aan leiders, trainers en scheidsrechters. Aanmelden daarvoor kan via: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it of direct bij Martin Strijtveen: 06-53911524

 

Voorjaarsedite UD Kanon

Het nieuwe UD Kanon is weer uit en deze verschijnt binnenkort op de site! In de editie voorjaar 2016 is er volop aandacht voor het grote en minder grote nieuws binnen U.D., is er weer een sterk, maar waargebeurd verhaal en lezen we over het wel en wee op de voetbalvelden. Verder nog aandacht voor U.D.’s ‘vergeten sporten’ en daarnaast laat een ‘oud Gardist van zich horen. Komt dat lezen.

 

Koninklijke UD, Bruisend middelpunt van IJsselvallei Challenge


Klik op de foto voor meer info

 

Bardienstrooster Jeugd Voorjaar 2016

Lees Verder

 

Van de Sponsor...

Van onze sponsor ING ontving het bestuur een mooie documentaire over en voor de sport, het amateurvoetbal en iedereen die er wekelijks mee bezig is. Rode draad is ambassadeur Ruud van Nistelrooy, zijn leven en carrière. De kijker volgt Van Nistelrooy in zijn bijzondere voetballeven. We zien Van Nistelrooy als welp bij amateurvereniging Nooitgedacht, talent bij SV Margriet en later als wereldberoemde profvoetballer en wekelijkse vrijwilliger bij de club van zijn zoontje. Bekijk nu de documentaire

Lees Verder

 

Koninklijke UD en LifeCare werken samen aan gezonde club

Koninklijke UD en LifeCare Consultancy & Solutions uit Deventer hebben afgelopen week een samenwerkings- en sponsorovereenkomst gesloten die voorziet in een brede aanpak van de gezondheidszorg binnen de club.

Lees Verder

 
Banner