Banner
Aktiviteitenkalender

03 december 2015
Algemene Ledenvergadering

10 december 2015
Stampottenbuffet

01 januari 2016
Nieuwjaarsfeest
Met Kloris en Roosje

Het U.D. Kanon

FransMakelaardij Hoofdsponsor Kon. UD 1875

Hij komt!

Nu Sinterklaas met zijn rijk gekleurde Pieten vorige week veilig is aangekomen in Nederland, weten we zeker dat hij de jongste jeugd van UD op het Schootsveld ook zal gaan bezoeken. En met UD bijna even oud is als Sinterklaas wil hij dat zeker niet missen. Net als zijn twee Pieten! Het was een gezellige boel bij UD. Gelukkig hebben we de foto's nog!

 

PERSBERICHT: Koninklijke UD neemt na dit seizoen afscheid van Mo Sinecek

Het Bestuur van de Koninklijk DC & FC Utile Dulci neemt na dit seizoen afscheid van Rasim (Mo) Sinecek als hoofdtrainer van de eerste selectie.

De Koninklijke UD heeft zes jaar heel prettig samengewerkt met Mo in diverse functies binnen de club. Maar het bestuur denkt dat het goed is dat de club aan het einde van het seizoen kiest voor een andere hoofdtrainer. Niet alleen voor de spelersgroep maar ook voor de club en de trainer zelf. Het is natuurlijk altijd lastig om een dergelijke keus midden in het seizoen te maken.

Koninklijke UD is Mo veel dank verschuldigd voor zijn inzet in al die jaren voor de club. Hij deed dat altijd met passie, enthousiasme en gedrevenheid.

UD heeft twee jaar geleden een nieuw traject ingezet met jonge spelers die bijna allemaal uit de eigen jeugd komen met als sportief doel over drie jaar een stabiele factor te worden in de 3e klasse.

De komende periode gaat de club benutten om gesprekken te voeren met kandidaten voor het hoofdtrainerschap in het nieuwe seizoen.

 

UD-sponsoren bezoeken Duvel Moortgat

Het Team Sponsoring organiseert regelmatig voor onze sponsoren een bedrijfsbezoek. Afgelopen week bezocht een delegatie sponsoren van de Koninklijke UD het bedrijf Duvel Moortgat. Martin Strijtveen was namens Duvel de gastheer en vertelde enthousiast over zijn werk en de bieren die hij vertegenwoordigt waaronder Duvel, Vedett en La Chouffe.

Uiteraard werd er afgesloten met een heuse 'productconfrontatie'. Daarbij kreeg iedereen de kans om alle besproken bieren ook daadwerkelijk te proeven. Het Team Sponsoring dankt

Martin voor zijn gastvrijheid en hoopt de sponsoren in het nieuwe jaar weer te mogen begroeten tijdens een nieuwe serie bedrijfsbezoeken. Wil jij ook sponsor worden? Kijk dan op de UD-site onder ‘sponsoring’ of mail naar

 

Bardienstrooster Gewijzigd

Voor de laatste wedstrijden van het seizoen zijn de bardienstroosters voor de zaterdag gewijzigd, dit komt mede door de wijzigingen in tijden en in wedstrijden.

Kijk hier wanneer jouw team bardienst heeft en noteer ze vast.

Lees Verder

 
Banner