Banner
Banner
Banner
Aktiviteitenkalender

30 mei 2015
Champions League

4 juni 2015
Algemene Leden Vergadering

9,10 en 11 Oktober 2015
Lustrum Weekend

Het U.D. Kanon

Super League 2015 30 mei op UD

Zaterdag 30 mei houdt de Koninklijke UD een prachtig evenement op 'Het Schootsveld' aan de David Wijnveldtweg in de Vijfhoek in Deventer. In de ochtend van 10:00 tot 11:00 spelen zo'n 220 voetballertjes in de leeftijd van 4,5 tot 7 jaar een aantal korte wedstrijdjes tegen elkaar, verdeeld over 30 voetbalveldjes.
Het zijn de kleinste telgen van zo'n 30 voetbalverenigingen uit drie regio's Apeldoorn, Voorst, en Deventer. Vier keer spelen ze een echte wedstrijd van 9 minuten, waarbij plezier veel belangrijker is dan winnen. Geen bekers, maar gewoon een vaantje en een dikke ijsco als afsluiting van een gezellig toernooi.
Kom vooral kijken!

 

Rabobank Salland beloont aanvraag UD

Afgelopen woensdag ontving voorzitter Minze Beuving een cheque ter waarde van 5.000 euro van Rabobank Salland. Het betrof hier een uitkering uit het Coöperatiefonds. Rabobank Salland geeft met deze eenmalige bijdrage uit het Coöperatiefonds lokale initiatieven een extra ondersteuning. UD is bijzonder blij met de toekenning van de door haar ingediende aanvraag. Het geld zal gebruikt worden voor investeringen in onze accommodatie (traplift, verlichting trainingsvelden). Team Sponsoring en Team Accommodatie hebben zich gezamenlijk ingespannen om deze gelden binnen te halen voor de club. Met dit geweldige resultaat. Gefeliciteerd!

 

Algemene Ledenvergadering

De ALV zal plaatsvinden op 4 juni 2015 om 20.00 uur op ‘Het Schootsveld’. Als het gode is heeft iedereen de uitnodiging incl agenda afgelopen week middels een extra Stift in zijn mailbox gekregen.
Degenen die zich voor deze ALV aanmelden bij This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it krijgen de relevante stukken een week voor de vergadering toegezonden.

 

D2 wint de Beker!!!

Marco Kok doet verslag: afgelopen zaterdag heeft UD D2 de KNVB-bekerfinale gewonnen van ‘t Harde D3. Het is voor D2 de bekroning van een succesvol seizoen.
Van de 17 officiële wedstrijden wist D2 er 16 te winnen en dat als promovendus. Het betekende de 2e plaats in de competitie en nu dus ook nog de bekerwinst. De uitslag van de finale komt precies overeen met de gemiddelde productie van de D2: 6-1 in ons voordeel.

Lees Verder

 

Bardienst Jeugd

Voor de tweede helft van het seizoen 2014-2015 ligt het bardienstschema vast. Noteer wanneer je namens jouw team bardienst hebt. Alvast dank voor je inzet!

Lees Verder

 

Champions League 2015

 
Banner
Gegevens UD:

Bezoekadres:
't SCHOOTSVELD
David Wijnveldtweg 4
7425 AC Deventer
+31(0)570-658600


Emailadressen:
secretaris
webmaster
wedstrijdsecretariaat


Bankgegevens:
NL62INGB0000958428
t.n.v.
Kon DC en FC Utile Dulci