Banner
Banner
Aktiviteitenkalender

08 november 2014
Feest met Vleugels

29 november 2014
Sinterklaas

Witkampers 1 - Kon. UD 1

Zondag 26 oktober, om 14:00

Sportpark Leussinkpark | Holterweg 47 |7245 SB LAREN GLD

Talentendag

Afgelopen woensdag hield de Twentsche Voetbalschool zijn jaarlijkse Talentdag weer op het Schootsveld van UD. Het maximale aantal van 120 kinderen deed mee. Ze waren erg leergierig bij de partijtjes en techniektraining. De scouts hadden geen makkelijke taak bij zoveel talent. Uiteindelijk werden de volgende talenten van de dag gekozen: Floris Hidma, Kon.UD(jongste groep), Harm Hoogeslag, Activia(oudste groep) en bij de keepers Tycho Groen, Kon.UD.

Gefeliciteerd jongens! En dank aan de UD’ers die meehielpen aan weer een prima visitekaartje van UD.

 

Grote Clubactie (Update)

De jeugd van Mini’s tot en met D verkopen nog steeds loten. Daarnaast worden loten online verkocht. Voor 3 euro per lot steun je UD(80% van de opbrengst). Er is al voor 500 euro aan loten verkocht. Ga zo door jongens en meisjes! Net als vorig jaar heeft UD voor de beste verkoper per categorie een aantal mooie prijzen ter beschikking gesteld. Het best verkopende jeugdlid ontvangt twee kaarten voor een wedstrijd van Go Ahead Eagles, daarnaast is er een UD-trainingspak voor de beste verkoper uit de andere categorieën. Een echte win-win situatie dus. De uiterste inleverdatum van de boekjes is 1 november. Op de bar in het clubhuis staat een doos waar je ze in kunt doen. Op 27 november is de officiële trekking.

 

Feest met Vleugels!

Natuurlijk ook dit jaar in samenwerking met The Piano House en The DrieTiem party DJ’s het Feest met Vleugels. Kaarten bestel je in de voorverkoop via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Geslaagde activiteiten rond 139ste UD verjaardag.Lees hier de verslagen van het UD-Open, Het 7-tegen-7 veteranentoernooi, het Kidsdiner en de Verjaardag zelf!

Lees Verder

 
Banner
Gegevens UD:

Bezoekadres:
't SCHOOTSVELD
David Wijnveldtweg 4
7425 AC Deventer
+31(0)570-658600


Emailadressen:
secretaris
webmaster
wedstrijdsecretariaat


Bankgegevens:
NL62INGB0000958428
t.n.v.
Kon DC en FC Utile Dulci