Banner
Banner
Aktiviteitenkalender

17 december 2014
Algemene
Ledenvergadering

1 januari 2015
Nieuwjaarsbijeenkomst
met Kloris & Roosje

Lid van Verdienste

Op de ALV van 17 dec. jongstleden is Marcel Schoemaker benoemd tot "Lid van Verdienste".

 

Spelregelbewijs 2e Jaars B-Junioren

Afgelopen maandag 15 december hebben bijna alle 2e jaars B junioren het door de KNVB verplicht gestelde spelregelbewijs gehaald. Een prima prestatie, dus HULDE!!!
De B spelers die nu in het bezit zijn van het verplichte spelregelbewijs zijn:
Rogier Beltman – Milo Birahy - Jeroen Bokdam(slaagde op 12 november) - Igor Bouter - Owen Hauptmeijer - Filip Hofman - Doeke Leerink - Tim Lubbers - Rob Manso Cabreros - Niels Pennings(slaagde op 6 december)- Camiel Tollenaar en Mert Unveren. Alleen Hasan Ozcan moet nu nog het spelregelbewijs halen en dan hebben alle 2e jaar B junioren binnen Kon.U.D. het verplichte spelregelbewijs op zak.

PS: Jeroen Bokdam, Rob Manso Cabreros en Filip Hofman hadden van de 20 vragen er slechts 2 fout.

 

Scoren met de Salland Clubactie!

We doen mee met de Salland Clubactie van onze sponsor Salland Zorgverzekeringen! Daarmee kunnen we grote bedragen scoren voor in de clubkas, én scoor jij als lid van UD een aantrekkelijke korting op je zorgpremie. Het loopt tegen 1 januari dus tijd om je keus te maken. Bij Salland Zorgverzekeringen sluit je al een zorgverzekering af vanaf € 76,38.

Jij krijgt 7% korting op jouw zorgpremie via onze clubcollectiviteit. Zo profiteer jij van een zorgverzekering op maat tegen een aantrekkelijke prijs. En voor elke overstapper krijgen wij als club geld voor in de clubkas. Dat gescoorde bedrag besteden wij straks aan nuttige zaken voor alle UD-leden. 
Overstappen is heel makkelijk, want Salland Zorgverzekeringen zegt jouw lopende zorgverzekering op. Ga naar www.salland.nl/kon-ud en profiteer van alle voordelen!

Kijk voor meer info in de flyer.

 

D1 in een nieuw Tenue

Afgelopen zaterdag is er wederom een D-team voorzien van sponsorshirts. Dit maal het selectie-team; de D1.

Vanaf heden speelt de D1 in gloednieuwe shirt met "Lammertink Tweewielers" als kledingsponsor.

Lees Verder

 

Deventer pupillen zaalvoetbaltoernooi

Vanaf 20 december gaat op verschillende indoor locaties weer het traditionele zaalvoetbaltoernooi van start. Meer informatie over

vind je door op de links te klikken!

 

 

D2 in het nieuw!!

Vanaf heden speelt de D2 in gloednieuwe shirts met "The Inside Standbouw" als kledingsponsor. De nieuwe sponsor van de D2 is in het zonnetje gezet met een boeketje bloemen. Meer informatie over de sponsor is te vinden op www.theinside-standbouw.nl. Voor foto, lees verder...

Lees Verder

 

Bardienstrooster Najaar 2014

Het bardienst rooster voor het najaar van 2014 ziet er als volgt uit.
!! Sophie Kamphuis neemt dit jaar de coordinatie voor het aansturen van de bardienst over. Zij opent om 08.00 uur het clubhuis. Let op: Per bardienst zijn 2 ouders per team nodig!!

Let op: ook voor UD geldt dat er onder de 18 geen alcohol geschonken wordt

 

Lees Verder

 

Team Technische Zaken blikt terug en vooruit

De afgelopen periode is Team Technische Zaken per leeftijdscategorie om tafel gaan zitten met trainers en/of leiders. In deze bijeenkomsten is terug geblikt op de afgelopen periode, huidige stand van zaken bekeken en een doorkijkje gedaan tot en na de winterstop. Ontwikkeling en plezier staan voorop en voor de selectieteams is presteren ook een belangrijk onderdeel. Waardevolle bijeenkomsten om ervaringen te delen, onderlinge verbondenheid te vergroten en het maken van afspraken. Veel teams presteren naar behoren of zelfs beter dan verwacht! Dit resulteert erin dat een aantal teams na de winterstop het een stapje hogerop zoeken.

 

Ook D4 in nieuw wedstrijdtenue

Namens het Team Sponsoring kon Robbert van Sluijters afgelopen zaterdag ook D4 voorzien van nieuwe wedstrijdtenues. Deze zijn mogelijk gemaakt door kledingsponsor ‘Arcus Plus’ van ons actieve lid Peije Bruijl. Meer info over de sponsor op www.arcusplus.com.

Lees Verder

 

Sinterklaas Bij UD

Zie hier de fotoreportage van het bezoek van sinterklaas en zijn pieten bij UD

Lees Verder

 
Banner
Gegevens UD:

Bezoekadres:
't SCHOOTSVELD
David Wijnveldtweg 4
7425 AC Deventer
+31(0)570-658600


Emailadressen:
secretaris
webmaster
wedstrijdsecretariaat


Bankgegevens:
NL62INGB0000958428
t.n.v.
Kon DC en FC Utile Dulci