Banner

FC ULU Sport 1 – Kon. UD 1

Zondag 5 oktober, om 14:00

Sportpark Het Hoge Laar | Lettekseweg 5a Zwolle

Uitnodiging verjaardag Koninklijke UDOp 12 oktober viert de hele UD-familie de 139ste verjaardag van de club. Lees hier de uitnodiging van het bestuur.

Lees Verder

 

Kon. UD wint verdient van De Gazelle

Na de nederlaag van vorige week had het team van UD iets recht te zetten, op “Het Schootsveld” was het voor beide degradanten vanuit de 3e klasse het zoveelste treffen in de afgelopen seizoenen. Voor aanvang van de wedstrijd was De Gazelle al in het bezit van 6 punten en moest UD tot nu toe genoegen nemen met 3 punten, de beginfase van de wedstrijd was het vooral aftasten van beide kanten.

Lees Verder

 

UD Open

Voor de 19e keer op de vertrouwde golfbaan van De Koepel in Wierden: het UD Open golftoernooi.

De organisatie is weer in handen van Johan en Tylla Withagen. Good old Robert Bijlsma de hoofdsponsor. De inschrijving is gesloten.

 

Feest met Vleugels!

Natuurlijk ook dit jaar in samenwerking met The Piano House en The DrieTiem party DJ’s het Feest met Vleugels. Kaarten bestel je in de voorverkoop via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Voetbal- en Keepers Talentendag 2014

Op 15 oktober 2014 wordt deze talentendag opnieuw gehouden op ons eigen Schootsveld. De organisatie is in handen van de Twentsche Voetbalschool. Alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen er hun talent laten zien aan de aanwezige scouts. Er zijn techniektrainingen en wedstrijden. Uiteindelijk kun je in een talentenpool komen en je plaatsen voor de finale in juni 2015. Een compleet verzorgde dag(10-14 uur). Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Voor inschrijving en meer informatie kijk op: www.twentschevoetbalschool.nl

 

7-tegen-7

Meer dan 50 aanmeldingen van UD-ers en oud-UD-ers zijn al binnen bij het Team UdnotouD. Nog niet ingeschreven? Dat kan nog tot 1 oktober. Wacht niet langer en kom genieten van een ouderwets middagje UD! Kijk hier voor alle info.

 

Grote Clubactie (Update)

Ook dit jaar is er weer de Grote Clubactie. Vanaf 13 september worden de loten verkocht. Natuurlijk doet UD ook mee. De opbrengst(80% van elk lot) zal dit jaar gaan naar extra trainingsmateriaal voor onze jeugd. Deze week zijn de loten uitgereikt aan de pupillen en mini’s en gaan de junioren dat online doen. Koop die loten en steun onze jeugd

 

Bardienstrooster Najaar 2014

Het bardienst rooster voor het najaar van 2014 ziet er als volgt uit.
!! Sophie Kamphuis neemt dit jaar de coordinatie voor het aansturen van de bardienst over. Zij opent om 08.00 uur het clubhuis.

Let op: Per bardienst zijn 2 ouders per team nodig!!

 

Lees Verder

 

ING sponsor van de Koninklijke UD

Zoals wij al eerder hebben bericht, heeft UD dit voorjaar een verdienstelijk tweede plaats gehaald in een pitch van ING voor een meerjarige sponsorbijdrage. In bijgaand persbericht van ING lees je er meer over.


Klik hier voor het persbericht

 

 
Banner
Gegevens UD:

Bezoekadres:
't SCHOOTSVELD
David Wijnveldtweg 4
7425 AC Deventer
+31(0)570-658600


Emailadressen:
secretaris
webmaster
wedstrijdsecretariaat


Bankgegevens:
NL62INGB0000958428
t.n.v.
Kon DC en FC Utile Dulci