Banner
Banner
Banner
Aktiviteitenkalender

4 en 5 mei 2015
Deventer Schoolvoetbal
Kampioenschappen

30 mei 2015
Champions League

9,10 en 11 Oktober 2015
Lustrum Weekend

Het U.D. Kanon

Ledenwerving & Open Huis

Beste jongens en meisjes,

Lekker buiten spelen en tegen een bal trappen, vind je altijd leuk. Met vriendjes op straat of op een trapveldje. Bij een echte voetbalclub is dat nog leuker. Ben je tussen de 4 en 10 jaar dan kun je dat bij de Koninklijke UD eens uitproberen. Misschien ken je vriendjes uit jouw schoolgroep die er al spelen?

We houden op de woensdagen 22 en 29 april en 13 mei inlooptrainingen voor de jeugd. Steeds van 15.30 tot 17.00 uur.

Onder leiding van prima jeugdtrainers kun je ervaren hoe dat is. Dan merk je ook dat UD een echte familieclub is. En natuurlijk zijn ook je ouders/verzorgers van harte welkom. Speciaal voor hen hebben we op woensdag 22 april (15.30 uur) ook een open huis met een rondleiding. Koffie en thee staan klaar.

Je vindt ons complex ‘het Schootsveld’ aan de David Wijnveldtweg 4 in de Vijfhoek.

Voor meer info of vragen: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it of kijk op www.konud.nl

 

Schoolvoetbal 2015

Het Salland Zorgverzekeringen Schoolvoetbaltoernooi viert dit jaar een bijzonder jubileum. Het is de 80ste keer dat we schooljeugd uit Deventer in actie zien. Aanstormend talent, maar ook jongelui die het gewoon leuk vinden om met elkaar mooie voetbalspel te spelen. En het is extra feest dit jaar. De jubileumeditie heeft namelijk een record aantal deelnemende teams: 144. We verwelkomen voor het tweede achtereenvolgende jaar ook weer (gemengde) teams van 6-7 jarigen en dat alles bij ons geweldige Koninklijk UD.

Klik hier voor het inzien van het programma

 

Nieuwe jassen voor de schoffelploeg!

Afgelopen woensdag heeft de schoffelploeg van het bestuur van de Sociëteit hun nieuwe tenue uitgereikt gekregen. Als dank voor het vele en nuttige werk wat zij verrichten! 
De schoffelploeg bestaat uit een 12tal heren die elke woensdagmiddag present zijn om ons sportpark tip top in orde te maken. Lijnen trekken, gras maaien, kleine reparaties, snoeiwerk, reclameborden reinigen, prullenbakken legen, etc. zijn de werkzaamheden die zij onder anderen doen. Je staat er niet bij stil maar het zijn wel zaken die moeten gebeuren. Dankzij hun inzet behoord ons sportpark tot een van de mooiste en best onderhouden in Deventer en omstreken!

Heren namens alle leden van de club bedankt!

Niet op de foto maar wel bij de schoffelploeg, Rutger en Henne

 

Verkiezing Clubhelden van de Amateursport

Het AD draagt sport in de regio een warm hart toe. Van voetbal tot schaatsen en van biljarten tot shorttrack. Daarom organiseert het AD de verkiezing 'Clubhelden van de Amateursport'. Want zonder de energie, passie en liefde van de vrijwilligers kunnen deze sportverenigingen niet bestaan. En deze inzet wil het AD graag belonen.

Zoals vorige week al gemeld heeft oud-voetballer/cricketer Johan Rensink vanuit het Verenigd Koninkrijk onze onvolprezen clubhistoricus Louk Hartong genomineerd voor de verkiezing van clubheld van de amateursport. Stem op Louk en sleep er misschien ook nog iets moois uit voor de club!

Klik Hier

 

 

Bardienst Jeugd

Voor de tweede helft van het seizoen 2014-2015 ligt het bardienstschema vast. Noteer wanneer je namens jouw team bardienst hebt. Alvast dank voor je inzet!

Lees Verder

 

(Jeugd)scheidsrechters gezocht!!

Binnen UD is er altijd vraag naar (jeugd)scheidsrechters en er zijn leden die dit graag willen doen. Peter van der Weele wil vraag en aanbod graag inventariseren en de interesse voor een scheidsrechterscursus bij UD peilen. Er zijn twee cursussen: voor E- en F-pupillen en voor 11 tegen 11 vanaf D-pupillen. Meer informatie hierover vind je op:

Veldvoetbal én pupillenscheidsrechter.

Heb je interesse in een van de twee cursussen meldt je dan aan bij Peter: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it Aanmelden kan tot eind april.

 
Banner
Gegevens UD:

Bezoekadres:
't SCHOOTSVELD
David Wijnveldtweg 4
7425 AC Deventer
+31(0)570-658600


Emailadressen:
secretaris
webmaster
wedstrijdsecretariaat


Bankgegevens:
NL62INGB0000958428
t.n.v.
Kon DC en FC Utile Dulci