Banner
Activiteitenkalender

30 juni 2017
Bedrijfsbezoek UD-sponsoren

30 juni - 2 Juli 2017
Voetbalkamp E & F
Heino

Webshop
Banner

FransMakelaardij Hoofdsponsor Kon. UD 1875

Concept Teamindeling seizoen 2017-2018

De afgelopen weken is het Team Technische Zaken bezig geweest om te komen tot de (VOORLOPIGE) teamindelingen voor jeugdelftallen voor het voetbalseizoen 2017-2018. Bij de  selectieteams (1e en 2e team, voor zover nog niet bekend) zal tijdens de voorbereiding op het komende seizoen zo spoedig mogelijk duidelijkheid komen, doch uiterlijk voor de 1e competitiewedstrijd.

Het zijn dus VOORLOPIGE indelilngen, door ledenmutaties kan er nog geschoven worden. De samenstelling van de teams heeft plaatsgevonden op een zeer zorgvuldige manier. Onder andere door input van de leeftijdscoördinatoren, trainers, een aantal leiders, interne scouts, bevindingen van TTZ en (selectie)trainingen en/of oefenwedstrijden. Ook zijn er gesprekken gevoerd met verschillende jeugd (selectie) trainers en zijn trainers benoemd!

Dank aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd met de tot stand koming van de teams!

Succes en veel voetbalplezier voor het komend seizoen.

 

 

Tandemtocht Nierstichting

 

Van Edwin Adriaanse ontvingen wij een verslag van de tandemtocht die onze helden Remco en Dennis ten bate van de Nierstichting reden:

‘vrijdag 16 juni was het zover. De start van de Nierstichting Tandemtocht bij De Kuip in Rotterdam de thuisbasis van kampioen Feyenoord. Rond 19.00 uur stapten Remco en Dennis op voor de eerste rit van 75 kilometer naar Buren. Door navigatieproblemen duurde de rit helaas wat langer dan gepland. Rond 22.30 uur werd de Minicamping in Buren alsnog bereikt waar de tenten gelukkig al klaar stonden. Na een korte nacht tussen de peren- en appelbomen begonnen zij aan dag 2. Omdat Vitesse bekerwinnaar was ging de tocht richting Arnhem. Inmiddels was ook een tweede team gereed om mee te fietsen. Rond 11.30 uur werd het Gelredome bereikt en na de fotoshoot voor het stadion verliep de rit nogal heuvelachtig via de Woeste Hoeve richting Gorssel. In Gorssel stond het voltallige D1-team de fietsers op te wachten. Na een rustpauze stapte de hele ploeg inclusief trainer en leider op de fiets voor de laatste 15 kilometer naar het Schootsveld. Daar stond een heel ontvangstcomité klaar van ouders, familie en bestuur. Na een verfrissende douche werd dit fantastische avontuur afgesloten met een BBQ met ouders, spelers, staf en sponsoren. Volgend jaar gaan we weer! Al met al werd met de Sponsortocht 1580 euro opgehaald.’ Geweldig jongens, namens de hele club gefeliciteerd!

 

 

 

Ledenwerfactie met korting op contributie!

Voor zowel zaterdag-2 als zaterdag-3 zijn nog spelers nodig. Op de laatste Algemene Ledenvergadering is het enthousiasme van de Taskforce ook omgezet in een ledenwerfactie met contributiekorting voor zowel senioren als jeugd. Wanneer jij voor een van onze UD-teams een nieuw lid aanbrengt, ontvang je 25% korting op je contributie voor het komend seizoen! De actie loopt tot begin van het komend seizoen.

Aanmelden van nieuwe leden voor senioren en jeugd doe je via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

 

Kortingskaart Team Sponsoring

Ook al heeft het niet altijd direct met voetbal te maken, toch vindt het Team Sponsoring het leuk om af en toe eens wat extra te doen voor de UD-leden. Samen met de organisatoren van de tentoonstelling ‘Roofkunst voor, tijdens en na WOII’ heeft Team Sponsoring een speciale ledenactie afgesproken. De tentoonstelling vertelt het verhaal van handel, roof en teruggave van kunstwerken uit Nederland voor, tijdens en na de Tweede Wereldoorlog.

In de maanden juni en juli krijgen alle UD-ers, ouders, sponsoren € 2,50 korting op de reguliere toegangsprijs van € 15. Het enige wat je hiervoor moet doen is kortingskaart te printen en mee te nemen naar de kassa.

Nu al meer weten en zien? Kijk op roofkunst.com voor uitgebreide informatie.

Het Team Sponsoring is benieuwd of je zelf ook ideeën hebt voor dergelijke acties? Die kun je melden bij Peije Bruil of Lars Wuijster van Team Sponsoring via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Kom gerust eens kijken bij de Cricket

Nu het voetbalseizoen ten einde is, is op het Schootsveld al een tijdje duidelijk dat de cricket als echte zomersport weer begonnen is. UD en Salland Cricketclub werken nauw samen. Kom gerust een keer kijken deze zomer. Alle informatie ook over wedstrijden en andere zaken vind je op www.sallandcc.nl

 

Inzamelbox

Team Sponsoring meldt het volgende:

in ons clubhuis staat sinds kort een inzamelbox voor gebruikte cartridges en oude mobieltjes. Je kunt hier je zakelijke en privé cartridges en oude mobieltjes in deponeren. Naast een besparing voor het milieu levert dit onze clubkas ook geld op. Elke cartridge en mobieltje is namelijk statiegeld waard. Neem daarom gebruikte cartridges en mobieltjes mee naar het clubhuis en steun daarmee UD! Bedankt alvast.

 
Banner