Banner

Koninklijke Kick Off: zondag 7 september!

Na het grote succes van vorig jaar start het Team Activiteiten het nieuwe seizoen ook dit jaar de activiteiten op UD met de Koninklijke Kick Off. Voor alle UD-ers met korte en lange benen! Noteer a;vast de datum. Begin augustus ontvang je meer informatie en het inschrijfformulier.

 

 

Bekerwedstrijden

De bekerwedstrijden van Kon.U.D. 1:

 

Dinsdag 19 augustus aanvang 19.00 uur;

Colmschate 1 - Kon.U.D. 1

Dinsdag 26 augustus aanvang 18.45 uur;

Kon.U.D. 1 - Helios 1

Zondag 31 augustus aanvang 14.00 uur;

Nieuw Heeten 1 - Kon.U.D. 1

 

De bekerwedstrijden van Kon.U.D. 1:

 

Maandag 25 augustus aanvang 18.30 uur

Voorwaarts T A1 - Kon.U.D. A1

Zaterdag 30 augustus aanvang 13.00 uur

Kon.U.D. A1 - Go Ahead Eagles A1

 

UD tweede in ING-pitch voor sponsoring

Zoals jullie wellicht al gelezen hebben in de Stentor heeft buurman Colmschate de felbegeerde eerste sponsorprijs van ING binnengehaald. De UD inzending behaalde uiteindelijk een verdienstelijke gedeelde tweede plaats. Inclusief een mooi geldbedrag voor de club. Het op de laatste Algemene Ledenvergadering getoonde filmpje van maker Sjoerd Hageman dat onderdeel uitmaakte van onze inzending heeft daar zeker aan bijgedragen!

Klik hier voor het filmpje.

 

 

UD heeft nieuw kennismakingsboekje

Sinds een paar maand is er weer een nieuw kennismakingsboekje voor (nieuwe) leden van UD. In het kort passeert heden en verleden de revue. Je maakt je zo snel de essentials van UD eigen. Het boekje is een uitgave van het Team Leden en Team Communicatie. Maak zelf kennis met het boekje en kijk hier.

 

Beschikbaarheid velden

Het trainingsveld is per 4 augustus weer te gebruiken. Trainen is ook mogelijk op de strook tussen veld 5 en het hockeyveld.

 

De velden mogen weer bespeeld worden vanaf onderstaande data:

VELD 1 |  1 SEPTEMBER

VELD 2 |  9 AUGUSTUS

VELD 3 |  9 AUGUSTUS

VELD 4 | 25 AUGUSTUS (COLMSCHATE)

VELD 5 | 25 AUGUSTUS

 

De accommodatie-commissie.

 

Samenwerking Stichting Zomerevenementen en Koninklijke UD

In de afgelopen maand is de sponsorcie van Koninklijke UD een samenwerking overeengekomen met de Stichting Zomerevenementen. Deze stichting organiseert en ondersteunt in samenwerking met de horecabedrijven diverse feestelijke evenementen op De Brink. De organisatie bestaat volledig uit vrijwilligers die naast het exploiteren van hun horecabedrijven zich volledig inzetten voor de aantrekkelijkheid van De Brink.

In ruil voor een substantieel sponsorbedrag gaat de Koninklijke UD de stichting helpen bij de uitvoering van een aantal van deze evenementen. Concreet betekent dit dat verschillende groepen UD-ers tapwagens zullen bemannen bij de evenementen Deventer op Stelten (aanstaand weekend) en het Deventer Muziek Spektakel (donderdag 17 juli). Diverse geledingen uit de club gaan de (Deventer) cultuurliefhebbers van een drankje voorzien. Onder meer de veteranen, de senioren, team activiteiten en het bestuur gaan de UD-eer hooghouden op en rond De Brink. Spot de tapwagens met UD-vlag en komt dat zien!'

Dank, namens de totale sponsorcie en alle horecaondernemers op de Brink!

 

UD mannetje voor elke vensterbank

Het wereldberoemde UD-mannetje is dé mascotte van UD. Al sinds 1908. Vele UD’ers hebben hem in de vensterbank staan. Je kunt het fraaie gipsen, handgeschilderde mannetje nog steeds verkrijgen. Voor de meer dan redelijke prijs van 30 euro bij de maker himself. Een mailtje naar Hans van Duren is voldoende: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it Weer eens wat anders dan een sanseveria, houten vogel of kunstvaas in je vensterbank!

 
Banner
Gegevens UD:

Bezoekadres:
't SCHOOTSVELD
David Wijnveldtweg 4
7425 AC Deventer
+31(0)570-658600


Emailadressen:
secretaris
webmaster
wedstrijdsecretariaat


Bankgegevens:
NL62INGB0000958428
t.n.v.
Kon DC en FC Utile Dulci