Banner
Afgelast

Alle teams moeten gebruik maken van het trainingsveld. Trainen op het hoofdveld niet toegestaan. Geef elkaar de ruimte.

Laatste Update 20-2-2106

Activiteitenkalender

9 maart 2017
Bedrijfsbezoek Sponsoren

15 april 2017
Paaseieren zoeken
mini’s en pupillen

24 en 25 april 2017
Deventer Schoolvoetbaltoernooi
op Schootsveld

7 mei 2017
Vrijwilligersdag

21 mei 2017
Afsluiting seizoen voor Jong & Oud

1 juni 2017
Algemene Ledenvergadering

Het U.D. Kanon

Webshop
Banner

FransMakelaardij Hoofdsponsor Kon. UD 1875

Wedstrijden UD-1

5 maart 2017
FC RDC - Kon.UD, 14.00 uur


12 maart 2017
Sportclub Deventer - Kon.UD, 14.00 uur

Lees Verder

 

Keepersmiddag voor alle UD jeugd.

Op 22 februari organiseren de keepertrainers van UD een leuke middag voor alle UD keepers. Dit is voor UD'ers die nu al keepen én voor UD'ers die eventueel wil starten met keepen. Inloop is vanaf 13.00 uur, we starten om 13.30. In de loop van de middag hebben we een pauze en we stoppen om 16.30 uur. De keepertrainers Mark, Marijn en Max hebben leuke oefeningen en spellen voorbereid. Laat via een mailtje aan This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it weten of je erbij bent.

 

Spek de kas!

Team Sponsoring laat weten dat we ook dit jaar weer meedoen met de Jumbo-actie Spek de Kas. In de periode van 8 februari tot en met 18 april 2017 ontvangt iedere klant van JUMBO Hans Kok bij elke €10 aan boodschappen een speciale voucher. Elke voucher vertegenwoordigt één sponsorpunt. De klant scant de voucher bij de ‘actiekast’ en kiest op het touchscreen de vereniging uit aan wie hij of zij het sponsorpunt wil schenken. Aan het einde van de sponsoractie wordt op basis van de toegekende sponsorpunten een bedrag van 5000 euro naar rato over de deelnemende sportverenigingen en scholen verdeeld. Het aantal vergeven sponsorpunten wordt live weergegeven op de TV-schermen in de winkel. Zo kan iedereen in de winkel zien wat de actuele tussenstand is! Doe ook mee vanaf 8 februari en steun UD!

 

UD in actie voor de Nierstichting

De spelers van D1 ( JO13-1) zijn al een tijd druk bezig om geld op te halen voor de Nierstichting.

Lees Verder

 

Koninklijke UD verlengt contract met hoofdtrainer Martin Hoitink

Het Bestuur van de Koninklijk DC & FC Utile Dulci heeft het contract met hoofdtrainer Martin Hoitink met twee seizoenen verlengd. Daarnaast zal Martin ook Hoofd Opleidingen worden. De contractverlenging past in de langetermijnvisie die de Koninklijke heeft uitgezet rond de hoofdselectie en de opleiding van de eigen jeugd.

 

Voorzitter Minze Beuving:‘Met de komst van Martin dit seizoen hebben we de gewenste rust en het enthousiasme weer teruggebracht bij het Eerste. Dat is belangrijk als je verder wil bouwen aan je eigen selectie. In combinatie met zijn functie van Hoofd Opleidingen en zijn ervaring daarmee waarborgen we ook de juiste opleiding en instroom van eigen jeugd. Daar hebben we ook tijd voor nodig. Met de contractverlenging voor twee seizoenen ondersteunen we dat proces. En ja, dan gaan de resultaten ook wel komen.

 

Amateurvoetbal kiest voor vernieuwing pupillenvoetbal

Amateurvoetbal kiest voor vernieuwing pupillenvoetbal - Meer balcontacten, acties, goals en spelplezier bij jongste voetballers

Lees hier de volledige KNVB-brief of de laatste Flyer

 

 
Banner