Banner
Activiteitenkalender

28 mei 2018
Bestuursvergadering

30 mei 2018
KNVB-cursus/uitrol UD-trainingsplan

31 mei 2018
Algemene Ledenvergadering

3 juni 2018
Afsluiting voetbalseizoen

3 juni 2018
Start cricketseizoen

Webshop
Banner

FransMakelaardij Hoofdsponsor Kon. UD 1875

ALGEMENE LEDENVERGADERING van de Koninklijke DC en FC Utile Dulci

Aanstaande donderdag 31 mei 2018 vindt de halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats. Alle leden hebben de uitnodiging en agenda ontvangen. Heb je niets ontvangen, mail dan even naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it en je ontvangt de uitnodiging alsnog. Naast enkele reguliere agendapunten in deze voorjaarsvergadering staat de ALV vooral in het teken van een aantal belangrijke wisselingen van bestuursleden waaronder die van de voorzitter. Het bestuur rekent op uw komst!

 

Wedstrijden Eerste

Het Eerste speelt aanstaande zondag 27 mei om 14.00 uur zijn laatste wedstrijd van dit seizoen op het Schootsveld tegen V en L.

 

Zondag 3 juni: Champions League familietoernooi!

Zondag 3 juni aanstaande van 11.30 uur tot 16.00 dé afsluiting van het voetbalseizoen bij UD! Schrijf jezelf en je team nog deze week in. Onze nieuwe sponsor SNS Bank Deventer heeft een aantal leuke prijzen ter beschikking gesteld: deelname aan een voetbalclinic, een voetbal en er is ook een grabbelton voor de jongsten.

Het Champions League familietoernooi is een gezellig voetbalevenement voor iedereen met ‘korte en lange benen’. Jong en oud dus. Iedereen die UD een warm hart toedraagt. Er wordt gespeeld met teams van 7 tegen 7 op een half veld. Voor dit toernooi kun jij je inschrijven met je eigen team, dat je samenstelt uit familieleden, buren, teamgenoten, vrienden, vriendinnen enz. Opkomende backs, luie spelverdelers, inschuivende libero’s, doordekkende middenvelders, slimme veteranen of flegmatieke spitsen: kies maar! Ook het bestuur, Sociëteit-leden en vrijwilligers mogen zich natuurlijk inschrijven. Graag zelfs, het zorgt voor de ‘band die bindt’!

We spelen dit jaar in verschillende poules, familiepoules of jeugdpoules (toekenning is onder voorbehoud). Familiepoule: teams met (kleine) kinderen en/of mensen met weinig voetbalervaring hier heeft iedereen de kans om de goal van zijn leven te scoren!

Jeugdpoule: teams met voornamelijk jonge / oudere voetballers, die een leuke pot willen voetballen, maar wel rekening met elkaar houden. Vul het inschrijfformulier in en stuur jet op naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Het inschrijfgeld is 2 euro per deelnemer, bij aankomst contant door de aanvoerder te voldoen voor het hele team.

Ten slotte: aangezien het een gezelligheidstoernooi betreft voor jong en oud begrijp je dat het om het spel gaat en niet om de knikkers. Tot ziens op zondag 3 juni 2018!

 

Nieuw sponsorbord Van Hanze

Het contract met onze bordsponsor en (huis)accountant Van Hanze is verlengd. Van Hanze heeft een nieuwe huisstijl en dus ook een nieuw bord langs ons hoofdveld. Voor meer info: www.vanhanze.nl

 

Procedure en planning teamindelingen seizoen 2018-2019

Het Team Technische Zaken legt graag uit hoe de teamindelingen voor het komend seizoen tot stand komen. Er wordt vooraf veel informatie verzameld:

Gedurende het seizoen kijken leden van de TTZ (Team Technische Zaken) meerdere keren bij alle teams van Koninklijke UD.

Ook vinden er coördinatorenoverleggen plaats. Voorafgaand aan de bijeenkomsten vullen leiders/trainers van ieder team een formulier in waarbij iedere speler wordt beoordeeld. Tijdens de vergadering wordt dit met alle andere leiders/trainers van de leeftijdscategorie, de leeftijdscoördinator en TTZ besproken. Tijdens dit overleg kunnen leiders/trainers eventuele wensen van spelers/ouders t.a.v. de toekomstige teamindeling aangeven.

Lees Verder

 

SNS nieuwe sponsor UD


Het Team Sponsoring is zeer verheugd te kunnen melden dat de SNS Bank Deventer zich voor drie jaar als belangrijke sponsor heeft verbonden aan de Koninklijke UD. Op 3 juni wordt het sponsorcontract getekend. Het jaarlijks sponsorbedrag zal onder andere ingezet worden voor shirtreclame, materiaal voor de jeugd en evenementen als sponsorlopen. Op de foto het fraaie nieuwe sponsordoek. Meer info: www.snsbank.nl/deventer

 
Banner