Banner
Activiteitenkalender

10 september 2018
Senioren Convent

24 september 2018
Aftrapbijeenkomst seizoen 2018/’19

1 oktober 2018
TTZ: “avondje Rinus”

18 oktober 2018
Bedrijfsbezoek sponsoren

12 november 2018
Thema avond:
Hoe kom je tot passende trainingsvormen?

11 december 2018
Senioren Convent

19 december 2018
Afsluiting 1e Seizoenshelft

Webshop
Banner

FransMakelaardij Hoofdsponsor Kon. UD 1875

Het Eerste trapt af op het Schootsveld

Aanstaande zondag 23 september om 14.00 start de competitie van het Eerste met de wedstrijd tegen stadgenoot Sallandia. Een week later staat de wedstrijd in en tegen Mariënheem op het programma.

Dat betekent ook dat we dit weekend weer mogen spelen op de UD-velden. Door de droge zomer mocht er van de gemeente niet eerder gespeeld worden. Let op: wel geldt er nog een trainingsverbod voor de velden 1, 2 en 3.

 

Welkom bij de Koninklijke UD!

De Stentor van afgelopen maandag 17 september kende ook een voetbalbijlage. Er was zelfs een heuse entreetest opgenomen. Welke clubs hebben een mooie entree als je het sportcomplex binnenkomt. Wij wisten het natuurlijk al, maar de Koninklijke scoorde een vette 8 bij deze test. Compliment voor de UD-ers die hiervoor gezorgd hebben!

 

Aftrapbijeenkomst

Voor sommige trainers is het seizoen net begonnen, anderen zijn al even bezig. Om het seizoen met zijn allen goed te starten nodigt Hoofd Opleidingen jullie uit voor een startbijeenkomst op 24 september a.s . Doel is om elkaar te leren kennen (waar nodig) en het nieuw ontwikkelde trainingsplan te presenteren.
Daarnaast afspraken maken hoe we deze gaan uitvoeren. Hieronder de agenda:

Aftrapbijeenkomst seizoen 2018/’19
Datum : Maandagavond 24 september 2018
Aanvang : 1845 uur (inloop 1830 uur)
Doelgroep : Al het jeugdkader
Doel : Aftrap van het seizoen 2018/’19

Lees Verder

 

UPDATE teamindeling seizoen 2018-2019 en ander TTZ-nieuws

Vacatures: (assistent) trainers, scheidsrechters en leeftijdscoördinatoren/interne scouts

UD drijft op vrijwilligers. Participatie van ouders, senioren en oudere jeugdspelers is noodzakelijk om 'onze' kinderen te kunnen laten voetballen. Binnen UD is er geen financiële ruimte om betaalde trainers voor elk team aan te stellen. Dus lijkt het (assistent)trainerschap of scheidsrechterschap je wat? Of wil je het leren om (assistent)trainer of scheidsrechter te worden? Meld je dan zo spoedig mogelijk aan via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Voor O17, O15 en O13 zoekt TTZ leeftijdscoördinatoren/interne scouts. TTZ weet zich ondersteund door leeftijdscoördinatoren, eventueel in combinatie met interne scouts. Hiervoor staan een aantal overlegavonden in het jaar gepland. Ook hier gaan we de stand van zaken en een aantal thema's bespreken. In principe wordt het gros van de zaken binnen de teams opgelost, maar soms zijn er zaken die team overschrijdend zijn. Dan wordt de leeftijdscoördinator er bij betrokken die de zaken weer met TTZ kan af te stemmen. Circa 4-5 keer per jaar gaan de leeftijdscoördinatoren met de staf van de teams van hun leeftijdscategorie om tafel om de voortgang te bespreken en vooruit te blikken. Alle coördinatoren krijgen hiervoor een agenda aangeleverd. Zij zijn mede de oren en ogen voor TTZ om te weten wat er speelt. Ook voor deze vacatures kun je je aanmelden via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

UPDATE teamindelingen seizoen 2018-2019

De afgelopen periode zijn de opmerkingen, af- en aanmeldingen en de laatste keuzes met betrekking tot de selectie spelers gemaakt. Dit heeft geresulteerd in een update van de teamindelingen. Het geplande O17-3 team is door mutaties gewijzigd naar een O15-3 team. In de bijlage tref je de aangepaste teamindeling aan (waar van toepassing). Trainers en leiders worden op een later moment op de site gepubliceerd.

Klik hier voor de update teamindelingen

 

 

 

Privacyverklaring Koninklijke UD

Sinds 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze verordening zorgt ervoor dat in de hele EU dezelfde privacywetgeving geldt. Ook op verenigingen als UD is deze AVG van toepassing. Een UD-werkgroep bekijkt wat een en ander betekent voor UD en haar leden. Waar nodig zullen de regels hiervoor binnen de club worden aangepast. De bijgaande privacyverklaring is daarvan het begin.

Werkgroep voorzitter Jos van Aken daarover: ‘De Koninklijke UD hecht veel waarde aan de bescherming van je persoonsgegevens en dat je privacy wordt gerespecteerd. Met deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe we omgaan met persoonsgegevens’. De werkgroep bestaat verder uit Hans van Duren (ledenadministrateur) en Marcel Schoemaker (Team Communicatie).

Lees hier de Privacyverklaring van Koninklijke UD

 

Activiteitenkalender

10 september 2018
Senioren Convent

24 september 2018
Aftrapbijeenkomst seizoen 2018/’19

1 oktober 2018
TTZ: “avondje Rinus”

18 oktober 2018
Bedrijfsbezoek sponsoren

12 november 2018
Thema avond:
Hoe kom je tot passende trainingsvormen?

11 december 2018
Senioren Convent

19 december 2018
Afsluiting 1e Seizoenshelft

 
Banner